Case | HBS Case Collection | December 2010 (Revised June 2011)

Back to the Future: Redeveloping Unilever House

by A. Eugene Kohn, Arthur I Segel and Andrew Pierson Terris

Abstract

Steve Williams, General Counsel of Unilever PIc, has two key decisions to make prior to commencing construction on the redevelopment of Unilever House - the company's London corporate headquarters. The purpose of the redevelopment is to reinvigorate the corporate culture by making the company's workspace more collaborative, transparent, and efficient. Steve has to decide how to finance the project and whether the current design proposed by his architects achieves the project's goals.

Keywords: Organizational Culture; Leasing; Sales; Restructuring; Leading Change; Financing and Loans; Decisions; Business Headquarters; Design; Projects; London;

Citation:

Kohn, A. Eugene, Arthur I Segel, and Andrew Pierson Terris. "Back to the Future: Redeveloping Unilever House." Harvard Business School Case 211-038, December 2010. (Revised June 2011.)